Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.Pokrývač mi v roce 2002 měnil střechu s tím, že dodá i materiál.V desetileté záruce se ze střešních šablon oloupala barva. Materiál jsem u něho tedy reklamoval. Pokrývač mi odmítl šablony vyměnit s tím, že mu musí škodu výrobce nejprve nahradit.Podal jsem tedy žalobu a vše doložil posudkem soudního znalce. Soudním rozhodnutím mu soud přikázal tuto výměnu provést.To ve lhůtě opět neprovedl.Podal jsem exekuční žalobu na výkon rozsudku.Exekutor však do dnešního dne také nevymohl to, aby dotyčný pokrývač střechu předělal. Chtěl bych tedy vědět, zda je možné na pokrývače podat znovu žalobu s tím, že žádám zneplatnění smlouvy o dílo a že žádám o vrácení celé částky, která byla vyplacena za dílo.Střechu bude nutné v horizontu dvou let úplně vyměnit, neboť materiál šablon je bez barvy obnažen a šablony se postupně začínají rozpadat.Děkuji Vám za radu.Mirek
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com