Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jakým způsobem je možné ukončit dědictví, když jsme dědicové dva bratři a bratr je nezvěstný, nedostavuje se tím pádem k dědickému řízení a to se stále vleče. Předmětem dědictví je RD s pozemkem. Já bych ho chtěl prodat, ale jak vyřešit trvalou nepřítomnost bratra, jako druhého dědice?
Děkuji Jirsová
Ráda bych se zeptala na dědictví bytu a garáže, které jsou v mém osobním vlastnictví a to ještě před svatbou. Manžel má také byt, ale v něm bydlí jeho dcera. Já mám tři děti z minulého manželství a on dvě. Chtěli bychom jeho byt, aby zůstal jeho dětem a já bych chtěla svůj byt odkázat svým dětem. Ještě před svatbou jsem napsala poslední vůli, která má úředně ověřené podpisy - můj podpis + dva nezávislí svědkové, ale není u notáře. To bylo asi rok před svatbou, kde jsem uvedla jako dědice své děti. Může být platná, když jsem se provdala, nyní mám tři své děti,manžela a dvě nevlastní děti.V nynější závěti je uvedeno, že v případě, že bych se provdala, manžel by mohl zůstat v bytě, ale bez nároků na dědický podíl jeho nebo jeho rodiny. Na tom jsme se dohodli. Je tato závěť platná? Děkuji za odpověď.
Dobrý den můžete mi odpovědět na můj dotaz z 28. 1.09. Myslím, že tam došlo k nějaké chybě, jelikož jako odpověď tam je jiný dotaz. Děkuji Jirsová
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com