Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, prosím o radu. Firma ve, které pracuji(s.r.o.) k 31.12.2008 zanikla a od 1.1. 2009 vznikla nová s.r.o. firma(prakticky se změnil jen název firmy a jednatel). Pracocvní smlouvu mám na dobu neurčitou. Zaměstnavatelem mi bylo řečeno, že má 3 měsíce na převod zaměstnanců do nové firmy. Já ale v této "nové firmě" nechci pracovat, protože zaměstavatel nabízí smlouvu na dobu určitou na 2měs. Čekám tedy až mi zaměstnavatel dá výpověď. Chci se zeptat, zda mám nárok na odstupné a z jakých měsíců se bude počítat, když dostanu výpověď třeba až k 28.2. nebo až k 31.3.2009. Jde mi o to, že za 10.,11.,12. měsíc v roce 2008 jsem měl "normální výplatu". Za 1.,2.a 3. měsíc v roce 2009 čekám výplatu dosti bídnou(dělám úkolem a je málo práce). Děkuji za odpověď.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com