Nakvalitní servis - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Nakvalitní servis

Michal Branžovský, 27.01.2009 16:11:16

Přibližně před měsicem a půl jsem si nešťastně polil svůj 3 dny starý laptop v hodnoťě 21 000.nevahal jsem a jel jsem za dodavatelem,do servisního střediska,ten mi řekl že boužel na opravu laptopu nema vybaveni,ale doporučil mi prý špičkový servis.S firmou od ktere jsem laptop pořidil jsem nikdy žadný problém neměl, proto jsem něměl pochyby že mi doporučený servis bude bezproblemový.
V onom servise mi řekly, že po diagnostice poruchy mi zavolají a zdělí cenu opravy,což se stalo po nasledujících třech dnech( 6900,-),do této chvíle jsem byl spokojen.boužel od tohoto hovoru uběhl již měsíc a půl,proto jsem tam zavolal abych se poptal kdy si mám pro laptop přijít,na což mi milí pán řekl že laptop ještě není opraven,jen že vyhořel dálší komponent a oprava se zvedla na 9000.To už mi začalo byt hodně podezřele,tak jsem se koukl co o tomto servise řikají zakazníci v recenzích a zjistil jsem že nejsem zdaleka jediný znepokojený zakazník.
Poraděte jak z tohoto problemu vyjít co možná nepoškozen.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »