Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
HEZKÝ DEN OBRACÍM SE NA VÁS S PROBLÉMEM.JSEM 9LET ZAMESTNÁNA VE STEJNÉ FIRMĚ.OTĚHOTNĚLA JSEM A PO NĚKOLIKA MĚSÍCÍCH JSEM OPĚT NASTOUPILA PŘI RODIČAKU ZPĚT DO PRÁCE JELIKOŽ JSEM SAMOŽIVYTELKA.CHVILKU JSEM PRACOVALA NA STEJNÉM PRACOVIŠTI ALE ZE ZDRAVOTNÍCH DŮVODU A PÉČI O DÍTĚ JSEM PŘEŠLA NA JINÉ PRACOVYŠTĚ MNOHEM LÉPE PLACENÉ.KDYŽ JSEM SE PÍDILA PO TOM JESTLI DOSTANU SMLOUVU JAKO PŘIVÝDĚLEK BYLO MĚ ŘECENO ŽE MĚ POVAŽUJÍ JAKO BYCH SE VRÁTILA DO PRACE.PRACOVALA JSEM NORMÁLNĚ 8 HODIN ZŮSTÁVALA NA PŘEZČASI NAROZDÍL OD JINEJCH ŽEN.TED SE RUŠEJ JINÉ DÍLNY KOLEM NAŠEHO MISTRA A TEN SI NA NAŠÍ DÍLNU DOSAZUJE SVÉ LIDI MĚ VČERA VOLAL ŽE JSEM NA MATEŘSKÉ PROTO UŽ PRO MĚ NENÍ MÍSTO A ŽE MŮŽU JIT PRACOVAT NA PUVODNÍ TĚŽKOU PRACI A HŮRE PLACENOU.PŘIPADÁ MI TO DOCELA JAKO DISKRIMINACE MAMINKY KTERÁ MÁ STEJNOU SMLOUVU JAKO OSTATNÍ A JEN PROTO ŽE POBÍRÁ JEŠTĚ JINEJ PŘIJEM TAK MUSÍ UVOLNIT MÍSTO TĚM CO NEBUDOU MYT PRACI.MŮŽETE PROSÍM PORADIT PAVLÍNA
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com