Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat jestli je možné po zemření mého vlastního otce i když jsem bydlela od malička u jiného nevlastního otce s matkou ,abych nebyla přizvána k dědickému řízení po jeho smrti? Musím se dostavit i když jsem třeba byla vyděděna? Musí mě o tomto vydědění někdo informovat i když je to už 5let.
Jak bych měla potom postupovat.
Děkuji.
Jsou to tři roky, co bylo ukoncene dedicke rizeni po me mamince.Od te doby mame se sesrou dost konfliktu kvuli rozdeleni konkretnich nemovitych veci,ktere nebyly v dedickem rizeni reseny.Chci se zeptat,je-li mozne aby ma sestra mohla znova dedicke rizeni otevrit a chtit presne rozdeleni veci. Myslim, ze to nejde, kdyz konkretni seznam veci nebyl uveden a nelze dolozit co v te dobe bylo maminky.
A take jsme kazda zdedila ctvrtinu rodinneho domku a po dohode jsme si kazda vybrala jeden byt.Jedna ma bohuzel vetsi byt nez druha.Co s tim?Ma to reseni?
Dekuji!
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com