Vyrovnani majetku - fórum

Kategorie: Občanské právo / Dědictví

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

vyrovnání dědictví

Irena Stará, 07.02.2008 10:51:55

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat jestli je možné po zemření mého vlastního otce i když jsem bydlela od malička u jiného nevlastního otce s matkou ,abych nebyla přizvána k dědickému řízení po jeho smrti? Musím se dostavit i když jsem třeba byla vyděděna? Musí mě o tomto vydědění někdo informovat i když je to už 5let.
Jak bych měla potom postupovat.
Děkuji.

Vyrovnani majetku

Katka, 22.12.2007 12:24:14

Jsou to tři roky, co bylo ukoncene dedicke rizeni po me mamince.Od te doby mame se sesrou dost konfliktu kvuli rozdeleni konkretnich nemovitych veci,ktere nebyly v dedickem rizeni reseny.Chci se zeptat,je-li mozne aby ma sestra mohla znova dedicke rizeni otevrit a chtit presne rozdeleni veci. Myslim, ze to nejde, kdyz konkretni seznam veci nebyl uveden a nelze dolozit co v te dobe bylo maminky.
A take jsme kazda zdedila ctvrtinu rodinneho domku a po dohode jsme si kazda vybrala jeden byt.Jedna ma bohuzel vetsi byt nez druha.Co s tim?Ma to reseni?
Dekuji!

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »