Diety - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Mzdy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Diety v Číně

Karol Gábrik, 24.02.2009 16:03:30

Dobrý den.
Jsem slovenský občan žijící v ČR s přechodným bydlištěm a pracoval jsem pro českou firmu 5 let z toho jsem 3 roky pracoval pro ně v Čínské lidové republice.Nebyly mi ale placeny diety myslím že je to dané vyhláškou ministerstva financí asi 50 usd na den.bydlel jsem podnájmu ten mi ale firma platila.Pracoval jsem tam v roku 2003 až 2005.Je možné se nějakým spůsobem bránit a ty diety si dodatečně nechat proplatit?

Re: Diety v Číně

Karel Dlouhý, 24.02.2009 18:49:01

Toto je již promlčené.

Diéty pre slovenského občana pracujúceho pre českú firmu, na Slovensku

Peter Jaroš, 07.02.2009 08:09:27

Dobrý deň. Som slovenský občan, s trvalým bydliskom na Slovensku, pracujúci pre českú stavebnú firmu, ktorá má stavbu na Slovensku. Chcem sa opýtať, na akú výšku diét mám nárok. Firma mi chce dávať 6 eur. Kolegom s českým občianstvom alebo aspoň s trvalým bydliskom v ČR, firma vypláca 24 eur.

Diety

Petr Hladky, 25.01.2009 23:27:44

Dobry den,
chtel bych se zeptat, zda mam narok na odmitnuti kraceni diet.
V soucasne dobe mi zamestnavatel krati 50% z diet za obed a veceri. Pro me je to nevyhodne, protoze se dokazi v restauraci stravovat levneji. Proto se ptam, zda mam narok na odmitnuti obeda i vecere. Pred vycestovanim mi nebylo receno a ani to nemam ve smlouve, ze mi budou kraceny diety...

Dekuji za odpoved

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »