Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
DOBRÝ DEN,PROSÍM,ZDA MI MŮŽETE ODPOVĚDĚT NA DOTAZ, KDY MÁ VĚŘITEL NEBO EXEKUTOR PRÁVO UVALIT NA NEMOVITOST ZÁSTAVNÍ PRÁVO? MOJE MAMINKA ZAKOUPILA STARŠÍ SESTŘE BYT V OSOBNÍM VLASTNICTVÍ,UZAVŘELY MEZI SEBOU DOHODU, ŽE V PŘÍPADĚ, ŽE BYT NEBUDE SESTRA OBÝVAT,SESTRA BYT DARUJE MLADŠÍ SESTŘE,tj.MNĚ.SESTRA V BYTĚ NEBYDLELA VÍCE JAK 5 ROKŮ,BYDLÍ S PŘÍTELEM V PRAZE, AVŠAK TRVALÉ BYDLIŠTĚ MÁ STÁLE V MÉM BYTĚ,KTERÝ V MĚSÍCI ŘÍJNU 2008,MÁ SESTRA DAROVALA MNĚ,TAK JAK BYLO DOHODNUTO S MAMINKOU,VZHLEDEM, ŽE BYT NEPOUŽÍVALA A BYDLELA V PRAZE.JÁ CHCI DAROVANÝ BYT ZREKONSTRUOVAT,ALE NYNÍ MI BYLO DORUČENO SDĚLENÍ,ŽE JE NA MŮJ BYT V OV UVALENO ZÁSTAVNÍ PRÁVO!SESTRA SI VZALA TOTIŽ ÚVĚR A TENTO ŘÁDNĚ SPLÁCELA ROK A PŮL BEZ NEJMENŠÍH PROBLÉMŮ.JÁ JSEM O TÉTO VĚCI NIC NEVĚDĚLA, A VŮBEC NECHÁPU,JAK MOHOU UVALIT NA MŮJ MAJETEK ZÁSTAVNÍ PRÁVO, KDYŽ V DOBĚ PŘEVODU,TJ.DAROVÁNÍ BYTU MNĚ, ŽÁDNÉ DLUHY SESTRA JEŠTĚ NEMĚLA A ŘÁDNĚ ÚVĚR SPLÁCELA.NEZAPLATILA SPLÁTKU ZA 12/08 A 01/09.MAJÍ NA TO PRÁVO? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ .
Dobrý den, to, jak si věřitel zajistil svou půjčku, vyplývá ze smlouvy o úvěru, kterou uzavřela sestra a to ještě v době, kdy byla vlastníkem bytu ona. Jaké je znění podmínek věřitele ze zadání nevyplývá. To, že byl byt, který sloužil jako zástava, převeden na jinou osobu, si sestra měla samozřejmě s věřitelem vyjasnit.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com