Kategorie: Pracovní právo / Způsobení škody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,měl bych prosbu.Potřebuji poradit ohledně pracovního úrazu,který se mi stal 25.10.2007 v Německu,kam jsme byli vysláni firmou Bogl a Krýsl,která sídlí v Ostravě.Slo o pád z výšky 130metrů,kde jsem utrpěl různá poranění a následkem toho jsem skončil v plném invalidním důchodu a nemohu tedy práce tohoto typu vykonávat.Jde o to,jestli jako poškození máme právo na odškodnění i v případě,že nám firma sdělila,že nikdo není viníkem nehody,která se tam stala.Chtěl bych Vás proto požádat o radu na koho se mám obrátit popřípadě jak v této situaci postupovat.
Předem děkuji za ochotu s pozdravem Jalovecký Roman
Pokud se Vám úraz stal při práci, máte nárok na odškodnění.
Obraťte se na advokáta.
Dobrý den,měl bych prosbu.Potřebuji poradit ohledně pracovního úrazu,který se mi stal 25.10.2007 v Německu,kam jsme byli vysláni firmou Bogl a Krýsl,která sídlí v Ostravě.Slo o pád z výšky 130metrů,kde jsem utrpěl různá poranění a následkem toho jsem skončil v plném invalidním důchodu a nemohu tedy práce tohoto typu vykonávat.Jde o to,jestli jako poškození máme právo na odškodnění i v případě,že nám firma sdělila,že nikdo není viníkem nehody,která se tam stala.Chtěl bych Vás proto požádat o radu na koho se mám obrátit popřípadě jak v této situaci postupovat.
Předem děkuji za ochotu s pozdravem Jalovecký Roman
Dobrý den.
Před rokem jsem utrpěl pracovní úraz (propálení čočky a mám tak úplnou slepotu na pravé oko ). Zaměstnavatel mně do dnes doplácí do průměru.A protože ještě čekám na další operaci a skončila mi podpůrčí doba , tak jsem zažádal o plný invalidní důchod .Úraz byl zaměstnavatelem přiznán v plném rozsahu.A proto bych vás chtěl požádat o radu , jaké další odškodnění se dá žádat po pojišťovně ,( myslím tím třeba , bolestné , trvalé následky či stížení společenského uplatnění ) A dále nevím ,na jaké dálší mám nárok. Bylo by prosím možné mi poradit jáké ? Také vím , že něco se dá žádat po 1.roce a další až po konečném léčení.Budu vlice rád za každou vaší radu.
Moc děkuji
Jašíček
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com