Pracovní úraz - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Způsobení škody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

praconi uraz

Roman Jalovecký, 18.04.2009 21:15:30

Dobrý den,měl bych prosbu.Potřebuji poradit ohledně pracovního úrazu,který se mi stal 25.10.2007 v Německu,kam jsme byli vysláni firmou Bogl a Krýsl,která sídlí v Ostravě.Slo o pád z výšky 130metrů,kde jsem utrpěl různá poranění a následkem toho jsem skončil v plném invalidním důchodu a nemohu tedy práce tohoto typu vykonávat.Jde o to,jestli jako poškození máme právo na odškodnění i v případě,že nám firma sdělila,že nikdo není viníkem nehody,která se tam stala.Chtěl bych Vás proto požádat o radu na koho se mám obrátit popřípadě jak v této situaci postupovat.
Předem děkuji za ochotu s pozdravem Jalovecký Roman

Re: praconi uraz

Karel Dlouhý, 20.04.2009 21:44:27

Pokud se Vám úraz stal při práci, máte nárok na odškodnění.
Obraťte se na advokáta.

Re: praconi uraz

Roman Jalovecký, 23.04.2009 06:23:48

Dobrý den,měl bych prosbu.Potřebuji poradit ohledně pracovního úrazu,který se mi stal 25.10.2007 v Německu,kam jsme byli vysláni firmou Bogl a Krýsl,která sídlí v Ostravě.Slo o pád z výšky 130metrů,kde jsem utrpěl různá poranění a následkem toho jsem skončil v plném invalidním důchodu a nemohu tedy práce tohoto typu vykonávat.Jde o to,jestli jako poškození máme právo na odškodnění i v případě,že nám firma sdělila,že nikdo není viníkem nehody,která se tam stala.Chtěl bych Vás proto požádat o radu na koho se mám obrátit popřípadě jak v této situaci postupovat.
Předem děkuji za ochotu s pozdravem Jalovecký Roman

Pracovní úraz

Vladislav Jašíček, 23.01.2009 14:59:21

Dobrý den.
Před rokem jsem utrpěl pracovní úraz (propálení čočky a mám tak úplnou slepotu na pravé oko ). Zaměstnavatel mně do dnes doplácí do průměru.A protože ještě čekám na další operaci a skončila mi podpůrčí doba , tak jsem zažádal o plný invalidní důchod .Úraz byl zaměstnavatelem přiznán v plném rozsahu.A proto bych vás chtěl požádat o radu , jaké další odškodnění se dá žádat po pojišťovně ,( myslím tím třeba , bolestné , trvalé následky či stížení společenského uplatnění ) A dále nevím ,na jaké dálší mám nárok. Bylo by prosím možné mi poradit jáké ? Také vím , že něco se dá žádat po 1.roce a další až po konečném léčení.Budu vlice rád za každou vaší radu.
Moc děkuji
Jašíček

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »