Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
téměř před 9 lety jsem se rozvedl. Bydleli jsme spolu s naším synem (kterého dostala do péče býv. manželka) ve státním bytě, který byl napsaný na nás na oba (před tím tam bydlela moje babička a potom bratr).Po rozvodu podala býv. manželka žalobu o tento byt a soud dopadl takto: býv. manželka je výlučnou uživatelkou bytu a já se musím odstěhovat hned jak mi býv. žena sežene náhradní byt.Takže patová situace! Manželka mi náhradní byt nesehnala, navíc si do bytu nastěhovala nového přítele a já,aby byl klid šel z bytu. Po čase mě i papírově z bytu odhlásila (zaniklo mi užívací právo vzhledem k tomu, že jsem se už v bytě neobjevoval). V současnosti ho má býv. žena ve svém vlastnictví, odstěhovala se a byt je zřejmě prázdný a navíc ho chce prodat. Chtěl bych se zeptat jestli mi pořád podle zákona má sehnat náhradní byt?? (v rozsudku výslovně stálo byt a ne ubytování ale nebylo uvedeno do kdy)A je možné, že by byt o který jsme se soudili teď prodala? Mám ještě nějakou šanci? Díky
JSEM VÝLUČNOU UŽIVATELKOU DRUŽSTEVNÍHO BYTU PO ROZVODU A NEVÍM ,JESTLI MUSÍM VYPLATIT EX MANŽELA Z BYTU ,KDYŽ SI O NIC NEPOŽÁDAL A UŽ JSME VÍC JAK 5 LET ROZVEDENÍ.
A JEŠTĚ BYCH SE CHTĚLA ZEPTAT, JESTLI JE MOŽNÉ, ABY MĚL U MĚ TRVALÉ BYDLIŠTĚ,KDYŽ SE ZNOVU OŽENIL.
DĚKUJI KREUZIGEROVÁ
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com