Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, prosím o radu.V únoru se vracím z mateřské dovolené a zaměstnavatel mi řekl, že mi bude muset dát výpověď protože moje místo je obsazené a žádné jiné volné nemá.Zkoušel mi nabídnout jiné místo hůře placené, ale to jsem odmítla a teď zase zkouší rovázání prac.smlouvy bez odstupného atd. Poraďte mi prosím na co mám v tomto případě právo jestliže pro mě nemá zaměstnavatel místo na které bych se mohla po mateřské dov. vrátit, co bych v takovém případě měla vědět a na čem trvat.Je pravda že důvod rozvázání prac.poměru ze strany zaměstnavatele musí být uvedem ve výpovědi jinak na odstupné nemám nárok a když dostanu okamžitou výpověď po vrácení z MD, tak mám nárok na odstupné 2+3? Nebo je to jinak a prosím uveďte podle kterého paragrafu to tak je.Předem děkuji a přeji hezký den.R.B.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com