Kategorie: Obchodní právo / Internet
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, chtěla bych poprosit, všechny lidičky, kterým se níže uvedená událost stala, ať se prosím ozvou!!
Před 6ti lety jsem si nechala napojit od firmy Volný hlas internet, lépe řečeno,přišli za dveře pikolíci, kteří mi dali heslo,a ať se připojím. Podepsala jsem smlouvu a zkoušela jsem se přihlásit a ukazovalo mi to neexistující heslo, po pár dnech mi přišla složenka na 256kč,já, která jsem se nepřipojila jsem si řekla, proč bych to měla platit,když to nevyužívám, napsala jsem firmě dopis a odovolala jsem se od smlouvy, i jsem jim do firmy volala, ale žádná odezva nebyla. Za dva roky mi přišel dopis, že se firma přejmenovala(nebo že ji někdo odkoupil)a jmenuje se PROFIDEBT s.r.o.,to bylo všechno a teď po dalších 4letech mi přišel exekuční příkaz na plat a na byt pokud nezaplatím 12.456kč.Samozdřejmě, že jsem to zaplatila, protože pokud bych to nezaplatila do 15dnů navýšilo by se to na 50.000kč. Ale chtěla bych na tuto podrázackou firmu podat trestní oznámení.Pojďte do toho semnou
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com