Rozpory s reklamací při nákupu přes internet - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Internet

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

nevrácení peněz za špatnou dodávku

Iva Slížová, 06.02.2009 20:18:13

Dobrý den.Má situace je taková:objednala jsem zboží na e-shopu jedné firmy-na dobírku. Po otevření již zaplaceného balíku jsem zjistila, že nedoručili zboží, které bylo objednáno.Při vrácení balíku jsem postupovala dle pokynů dané firmy.Na základě vrácení chybného balíku,mi firma zaslala zboží správné,ale opět na dobírku,kterou jsem musela zaplatit, s pokyny,že až jim vrácené zboží a peníze za novou dobírku přijdou,převedou mi částku za původní chybný balík na můj běžný účet.Je to již více než měsíc a přes několik mých urgencí formou e-mailu a jejich příslibu o převodu částky (opět e-mailem) se tak do dnešního dne nestalo. Prosím o radu,jak mám nyní postupovat, aby mi konečně vrátili peníze za původní chybný balík a tím jsme celou záležitost uzavřeli??? Děkuji

Re: nevrácení peněz za špatnou dodávku

Karel Dlouhý, 06.02.2009 20:27:04

Dobrý den,
to je riziko nákupu přes internet.

Máte jedině možnost podat na ně žalobu k soudu.

Rozpory s reklamací při nákupu přes internet

Martin Tůma, 21.01.2009 15:43:06

Dobrý den prosím o raduý. Obědnal jsem si přes internet RAM karty do svého PC o velikosti 4GB. Ty mi domů přišly již nefunkční, zaslal jsem je tedy do reklamace. Z reklamace se mi však vrátili místo 4GB podstatně levnější 2GB. Obrátil jsem se tedy na e-shop a Ti mi napsali, abych jim je zaslal zpět na adresu kde byla reklamace vyřizována. Dlouho se nic nedělo, tak jsem se ozval zda-li reklamace pokračuje a bylo mi řečeno že na faktuře mám 4GB a přišly jim 2GB, tudíž je reklamace neplatná. Ale jak jsem jim mohl zaslat 4GB když se mi z reklamace vrátily 2GB?
Snad se to dá nějak vyřešit, děkuji za rady.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »