Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.Mám tento problém.
V prosinci 2008 jsem pro jednu reklamí agenturu dělala hostesku na dohodu o provedení práce. Tuto agenturu si najala jina firma, aby pro ni udelala vanocni akci, s naslednych prodejem vyrobku(ja byla najata jako hosteska pro prodej a propagaci techto vyrobku ).Ve smlouve s reklamni agenturou jsem vsak nemela uvedeno do kdy mi prijde mzda na učet. Zatim mi stále nezaplatili a tvrdi ze cekaji na penize od firmy ktera si je na tu akci najala, a az jim od te firmy prijdou penize tak me nasledne vyplati. Je to zakonne? Co mohu proti tomu delat, aby mi zaplatili ihned. Me prece nemusi zajimat ze jim nezaplatila ta firma pro kterou byla akce delana, ja mela smlouvu s reklamni agenturou a od te zadam take zaplaceni.Děkuji za odpověd.
Jsem s pozdravem
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com