převod vozidla - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

převod vozidla

Milan Verba, 16.01.2009 14:24:45

Dobrý den, mám svázané ruce.Munulý rok jsem prodával osobní automobil,kde nový majitel, dostal malý TP a velký TP , podepsal mi kúpno prodejní smlouvu a plnoc moc na odhlášení a přepsaní vozidla na sebe.Doposud tak neudelal, snažil jsem se ho kontaktovat, ale nekomunikuje se mnou.Nevím co mám dělat auto nemůžu odhlásit ani udelat převod. Jedine co mi zůstalo v ruce je kupno prodejnjí smlouva která není notářsky ověřená , plná moc a kopie velkýho technickýho průkazu to je vše. Kontaktoval jsem úřady, policií, ale nikdo mi dvůj problem nepomohl vyřesit. Zle nejak přunit novýho majitele policií nebo úřadem aby jsi vozidlo přepsal na sebe, anebo aby mi dal doklady k tomu abych to aspon odhlásil? mam pocit ze na to zákon neexistuje.Co mám dělat poradte prosím.... Děkuji strašne moc.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »