Nedodrzeni vychazek - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

3

Jaryn, 16.01.2009 10:54:18

Jak to tedy je, kdyz marodite na premolomu roku 08 az 09??? plati pro vas zakon novy (od 1.1.09), nebo stary zakon?

2. dodatek

Kamila, 16.01.2009 10:50:23

Nekde jsem slysela, ze zamestnavatel ma pravo podle noveho zakona platneho od 1.1.09 vas kontrolovat v prvnich 14ti dnech neschopnosti a kdyz vas nezastihne po vyprseni 14ti denni lhuty doma, muze maximalne zavolat ČSSZ, ze vas maji prijet skontrolovat.Dotaz je ten, jestli ma zamestnavatel pravo vas kontrolovat po 14ti dnech nemoci?

dodatek

Katerina, 15.01.2009 20:07:55

2. jake mohou byt postihy od firmy za nedodrzeni vychazek a na jakou dobu mohou tyto postihy platit?

Nedodrzeni vychazek

Katerina, 15.01.2009 19:57:10

Dobry den,
Jsem na nemocenske necele 2 mesice od 24.11.08 do 19.1.09.Byla u me dnes kontrola z firmy kde pracuji a nezastihli me doma, protoze jsem si byl 200m od bytu neco koupit v obchode.To vse se stalo v 18:45 kdyz uz bylo po vychazkach.Kontrola mi volala, rekla jsem ze jsem v obchode a ze za 20vterin budu doma.Chtela bych se zeptat jestli je nejaka moznost, jak se hajit a nebyt za toto potrestana.Predem dekuji za odpoved(i).Hezky den

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »