Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, rád bych se zeptal, jak je to s přesčasovou prací u zkráceného úvazku. Pracuji ve zdravotnictví a část služeb máme jako přesčasy, které si vybíráme formou náhradního volna. Nyní nám část těchto přesčasových hodin propláceli. Je v pořádku, že když pracuji na úvazek 0,4, tak mi bylo řečeno, že přesčas. hodiny u zkráceného úvazku vůbec nejsou a byly mi proplaceny formou doplnění úvazku, tj. norm. hodinovou sazbou bez 25% příplatku? Vím, že ve starém zákoníku práce bylo řečeno, že práce přesčas je až, pokud je nad rámec 40 hod týdne, ale někdo mi říkal, že podle novelizace z roku 2006 tomu již tak není a přesčasové hodiny jsou všechny nad rámec sjednaného pracovního úvazku. Je tomu tak? Děkuji za odpověď.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com