financni vyrovnani - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

financni vyrovnani

Anonymous, 12.01.2009 11:10:54

dobrý den, pred svatbou jsem mela uspory na ucte a byt v OV. Po svatbe jsem ho prodala a za penize jsem koupila domecek (na kupni smlouve jsme uvedeni oba jako manzele) a veskere moje uspory padly na rekonstrukce. Manzel do manzelstvi neprinesl zadne finance, tudiz domek i vybaveni jsem platila ja, ale az po svatbe. Jaka je sance, ze bych neprisla o domek v pripade rozvodu? mame dve male deti a jsem na materske dovolene, on tvrdi,ze ho stojim kazdou vyplatu, jeho prijem se pohybuje mezi 12-14 tis mesicne a chce po me podil z domecku. Je to stary domek a v pripade prodeje bych nemela ani poradne na koupi bytu pro sebe a deti, natoz vyplacet jeho z neceho, do ceho neinvestoval nic. Jeho vyplata jen ztezka pokryje nase naklady na zivobyti jako rodiny, takze z vyplat se zadne rekonstrukce nezaplatili, naopak cerpala jsem uspory i na kazdomesici nedostatek penez v rodinnem rozpoctu. Děkuji za radu

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »