Podvodník - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Podvodník

Monika Obrovská, 11.01.2009 19:27:00

Během koupě, která probíhala bez Rk jsme zjistili, že pán, který prodej domů zrpostředkovává, dům byl napsán na tchýni je podvodník a má již za sebou několik zpronevěr, proto jsem se obrátily na právničku, aby kupní slmouvu sepsala ona, naše právnička, protože smlouva ze strany prodejců byla s chybami. Nyní se v domě objevily vady, pod plovoucí podlahou špatně vylitá podlaha, proto plovoucí podlaha neseděla, mylné informace o technickém vybavení bytu, provlhající stěny ve sklěpě a další. Pravnička nám sdělila, že se nedá již nic děláat, že nemám kupovat použivaný dům. Do smlouvy pro naši obhajobu neuvedla nic, zjištovala jsem, že by tam mělo být uvedeno,že majitel prohlašuje, že na domě nejsou vady, nic takového tam není. Pravničku jsem upozrnily, že se jedná o podvodníka, ale smlouvu psala spíše v jejich prospěch, máte ted další náklady a právnička chce zaplatit penize za vyhotovení smlouvy, můžeme se nějak bránit? Máme platit pravničku, která napíše pro nás smlouvu nevýhodně? DĚKUJ

Re: Podvodník

Mgr. Oldřich Topka, 04.02.2009 16:26:53

Dobrý den, to, jestli byla smlouva sepsána kvalitně nebo ne, bez její znalosti posoudit nelze. U právničky jste si sjednali službu, za kterou musíte zaplatit. Jestliže jste nebyly s jejími službami spokojeni, pak můžete zvážit podání stížnosti ke komoře, kam spadá.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »