Jak to udělat? - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Jak to udělat?

Veronika Oulehlová, 11.01.2009 19:06:40

Dobrý den,žiji 3 roky s přítelem,jeho matka mu darovala dům,který chceme spravit.On se brát nechce a chce abysme byli oba psaní na hypotéce,aby jsme dostali více půjčeno.Jak si můžu zajistit budounost,když na mě nechce přepsat čtvrtku domu.Peníze přece budou dohromady,nikdy člověk neví co se stane.Chci mít jistotu.Existuje nějaká smlouva?Věcný břemeno?Kdyby jsme si vzali každej na spoření polovinu(oba máme lišku),stačil by ten papír,že jsem to toho dala polovinu,kdyby jsme každej použili svoje spoření?Je to komplikovaný,vím,ale i tak moc děkuji za odpověď!

Re: Jak to udělat?

Jitka Urbanová, 23.01.2009 12:45:18

Tak nevím ,paní Veroniko, ale já bych trvala na tom, abych měla ne 1/4, ale 1/2 podílu na domě.Mámli mít polovinu na hypotéce je divné, proč bych nemohla mít polovinu na domě ne? I kdybyste měla menší úvěr, je to jedna investice.
Přeci nebudete investovat do cizí nemovitosti.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »