Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den
Odepsal jste mi že mzdové výpočty neprovádite a memužete mi zjistit kde mám zjistit kolik má čistá mzda má činit.Pokud se kouknu na intertetové stránky kde tyto výpočty provadějí tak většinou vám výpočítají jenom čistou mzdu za celý měsíc, ale né kdýž jste nastoupila v polovině měsíce.Proto se ještě jednou ptám? Kolik moje čistá mzda bude činit kdýž mám v pracovní smlouvě napsanou hrubou mzdu 10660kč nastoupila jsem 8.12.- 31.12.08 a v tom byli 3 dny svátků.Daňové prohlášení jem podepsala a odpočitatelnou položku mám jenom na sebe.Děkuji za odpověď nebo mi poraďte kde to zjistím.
Dobrý den,
17.12.2008 jsem ukončila mateřskou dovolenou a požádala zaměstnavatele o vyčerpání řádné dovolené za rok 2008 /nárok 21dnů/. Tudíž budu čerpat dovolenou do 21.1.2009. Mám nárok na proplacení svátku za dny 24-26.12.08 a 1.1.09.
Děkuji
Dobrý den!
Chtěla jsem se zeptat do práce jsem nastoupila 8.1.08 a pracovala do 31.1.08.v tomto termínu byly 3 svátky.Mám deně 8h pracovní dobu a můj hrůbý příjem dělá 10660kč.Chtěla jsem se zeptat kolik by měla za tento měsíc činit čistá mzda.Zaměstnavatel mi proplatil 6311kč.Děkuji za odpověď
Toto je právní poradna, mzdové výpočty se zde neprovádějí.
Údaje ostatně nejsou dostatečné, není zřejmé, zda jste u zaměstnavatele podepsala prohlášení k dani nebo ne, jaké máte odečitatelné položky aj.
Můžete si na internetu najít nějaké daňové kalkulačky.
Vzhledem k tomu, že na svátek nelze určit čerpání dovolené, tak zřejmě nárok na proplacení svátku (náhradou mzdy) máte.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com