Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, mám na Vás jeden dotaz. Když už nejsou byty rozdělené do kategorií velice by mne zajímalo jak to je s pořizováním vybavení do bytu. Má otázka zní kolik budu platit za m2, když si WAW pořídím na vlastní náklady a kolik platí nájemníci kteří je dostanou od města. Ještě se chci zeptat je-li nějaký finanční rozdíl za m2 u bytů které jsou vytápěné plynem a u bytů které mají centrální vytápění?
Děkuji
Lacinová
Dobrý den, chceme vyměnit obecní za obecní byt. Bývalá nájemnice si do bytu na vlastní náklady zřídila plynové WAWky, které pomalu dosluhují, mohu já jako nový nájemník požádat správní firmu o nové WAWky a měsíčně je splácet, jako jsem to měla ve svém bývalém bytě?
Děkuji za odpověď
Jsem nájemcem bytu a pronajímatel v evidenčním listu uvádí v tabulce vybavení bytu digestoř, kuchyňskou linku, plynový sporák apod. s 5% opotřebením. Zajímalo by mě z čeho se vypočítává amortizace takových spotřebičů a ostatního vybavení bytu.
Životnost a opotřebení vybavení bytu je stanoveno např. ve výměru min. financí č. 1/2002.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com