Amortizace vybavení bytu - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Kategorie bytu

Stanislava Lacinová, 22.04.2009 07:16:11

Dobrý den, mám na Vás jeden dotaz. Když už nejsou byty rozdělené do kategorií velice by mne zajímalo jak to je s pořizováním vybavení do bytu. Má otázka zní kolik budu platit za m2, když si WAW pořídím na vlastní náklady a kolik platí nájemníci kteří je dostanou od města. Ještě se chci zeptat je-li nějaký finanční rozdíl za m2 u bytů které jsou vytápěné plynem a u bytů které mají centrální vytápění?

Děkuji
Lacinová

Vybavení obecního bytu

Stanislava Lacinová, 27.02.2009 16:49:57

Dobrý den, chceme vyměnit obecní za obecní byt. Bývalá nájemnice si do bytu na vlastní náklady zřídila plynové WAWky, které pomalu dosluhují, mohu já jako nový nájemník požádat správní firmu o nové WAWky a měsíčně je splácet, jako jsem to měla ve svém bývalém bytě?

Děkuji za odpověď

Amortizace vybavení bytu

Pedro, 08.01.2009 14:32:08

Jsem nájemcem bytu a pronajímatel v evidenčním listu uvádí v tabulce vybavení bytu digestoř, kuchyňskou linku, plynový sporák apod. s 5% opotřebením. Zajímalo by mě z čeho se vypočítává amortizace takových spotřebičů a ostatního vybavení bytu.

Re: Amortizace vybavení bytu

Mgr. Oldřich Topka, 04.02.2009 15:58:11

Životnost a opotřebení vybavení bytu je stanoveno např. ve výměru min. financí č. 1/2002.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »