zneužití jpříjmení - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

zneužití jpříjmení

Petr Vaingát, 08.01.2009 14:31:31

DOBRÝ den,
byl jsem zaměstnám u firmy jako pracovník marketingu 11 let a pak jsem byl povýšen na vedoucího obchodu. Tuto funkci jsem vykonával 1 rok. dne 3.9.2008 jsem ukončil zaměstnání dohodou. Nikdy jsem nepodepsal, že souhlasím s tím aby firma uváděla mé jméno a přímení na www stránkách či na různých reklamách. Neměl jsem to ani v popisu práce, neměl jsem podepsaný vůbec žádný popis práce. Říkali, že když se mi to nelíbí ať odejdu. Dokonce mé příjmení uvádějí v další firmě, která funguje jako obchodní zástupce.Při odchodu 3.9.2008 jsem je upozornil na to že mě prezentují na www a že chci aby to zmizelo. Do dnešního dne mě prezentují u obou firem a ve stavu v jakém se firma nachází(značné dluhy) mám nepříjemné telefonáty, někdy i vulgární a urážející a narušuje to můj soukromý život.
Poraďte prosím co s tím. Samozřejmě, že písemně 3.9.2008 jsem jim to nedal. Můžu pohrozit finančním odškodněním za uvádění mého přímení bez mého souhlasu. Nebo co mám udělat?
Děkuji Petr Vaingát

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »