Zákaz výkonu činnosti. - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Nekalá soutěž

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Zákaz výkonu činnosti.

Václav Pacák, 08.01.2009 13:50:06

Dobrý den, pracoval jsem pro jednu Velkou Realitní Společnost (VRS) na jedné z jejich Poboček – frančíza (PO), jako Prodejní partner (PP). Sepsali jsme Smlouvu o spolupráci, kde PP bude poskytovat služby podle smlouvy jako nezávislý dodavatel. PP se zavazuje, že bude v regionu (CZ) zprostředkovávat pro PO uzavírání smluv o poskytování realitních služeb s třetími osobami a poskytovat klientům PO poradenskou a informační činnost, a to vlastním jménem a na vlastní odpovědnost. Dále se PP zavazuje, že nebude po dobu 12 měsíců po ukončení této smlouvy, vykonávat na vlastní nebo cizí účet, zprostředkovatelskou či poradenskou činnost v oblasti realit, realitní činnost nebo jinou činnost, která by měla soutěžní povahu vůči podnikání PO, s výjimkou případu, kdy PP bude poskytovat své služby pro jinou PO v rámci VRS.
Školení, reklamní a prezentační materiál jsem hradil ze svého.
Dá se tento téměř absolutní zákaz výkonu činnost zpochybnit a jakou mám šanci v případném soudním sporu.
Děkuji.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »