Internetový obchod nechce zaslat zboží - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Internet

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Internetový obchod nechce zaslat zboží

Lukas, 08.01.2009 10:57:37

Dobrý den v sobotu 3.1 jsem si v jednom snowboardovém internetovém obchodě vybral kalhoty a bundu, položky jsem dal do košíku a poté jsem vyplnil adresu, potém mi byly nabídnuty možnosti platby, vzhledem k tomu, že mám účet u ČSOB rozhodl jsem se zaplati přes bankovní tlačítko ČSOB, po dokončení objednávky mě to přesměrovalo na příhlášení k účtu, všechno bylo vyplněno a tak jsem odeslal 5080 Kč na účet firmy. 5.1. byly peníze na jejich účtu, to bylo v pondělí, když ve středu zboží pořád nebylo zjistil jsem si že se mohu přes webové rozhraní podívat na mou objednávku, žádná tam však nebyla, proto jsem kontaktoval prodejce přes mobilní telefon, ten řekl asi po 5 minutovém telefonátu kdy mu to vůbec nešlo najít, že mi zavolá, nezavolal a teď mi vůbec nebere mobil, kdyby mi jej vzal jen bych mu řekl co chci a problém by byl vyřešen. A proto se ptám jak dále postupovat abych dostal své peníze zpět.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »