Kupní smlouva + dohoda s třetí osobou - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Nabidka k odkoupeni nemovitosti

Martin Košař, 13.06.2009 08:42:17

Potrboval bych poradit jak napsat spolumajiteli domu nabidku na odkoupeni svoji idealni poloviny majetku. A je pravda když je spolumajitel a ja chci prodat svoji polovinu že to musim nabidnout prvni mu. Děkuji

Kupní smlouva + dohoda s třetí osobou

Václav Kazda, 08.01.2009 08:41:22

Dobrý den, mám dotaz: Chtěl bych si od známého koupit ojetý vůz (za dohodnutou cenu 200 tis.), který však do roku 2011 musí splácet leasingové společnosti. Nechce leasing ukončit, ani převést leasing na mě. Chce hotovost, kdy já bych zaplatil dohodnutou částku jemu na ruku už v lednu tohoto roku 2009 (protože chce disponovat hotovostí na koupi novějšího auta) a on že bude nadále platit lesing. Chci se tedy zeptat jestli existuje nějaká smlouva, kterou by bylo možné sepsat, aby nenastala situace, kdy on nezaplatí jednu splátku a mě banka sebere vůz (protože má s ním sepsanou lesing. smlouvu) a on by mi peníze už nevrátil. Děkuji moc

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »