Smlouva Opel - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Smlouva Opel

Martina Hrusecka, 08.01.2009 07:13:46

Dobrý den, prosím měla bych dotaz,,,koupila jsem si ojeté auto přes aukro.cz. S prodávajícím jsem se sešla, uzavřeli jsme kupní smlouvu. Ovšem hned ten den cestou domů jsme zjistili na autě závady natolik závažné že to ohrožovalo provoz na silnici a myslím i naše životy. Hned na druhý den jsem šla na technickou prohlídku a naše obavy byly oprávněné. V autoservise navíc zjistili další velmi značné závady , auto bylo bourané atd.Budu mít vyjáření servisu.Chtěla bych odstoupit od smlouvy,ale majitel nesouhasí.Navíc toto auto nemá na sebe přepsané a tudíž prodával auto od kterého má sice kupní smlouvu ,ale nemá ho na sebe přepsané.Je mi to podezřelé.prosím jak mám ted postupovat na inspektorátě, vůči majiteli a jak mám podat trestní oznámení,,auto má závady, ohrožovalo nás a navíc majitel není zapsán v technickém průkaze. Děkuji Hrušecká

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »