Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Prosím poraďte,
I přes všechnu snahu je z mého syna ten největší xxxxxxxx,před půl rokem odmaturoval,práci si nehledá,zřejmě fetuje,doma krade.Tolikrát jsem ustoupil,ale ted ne.Sbalil si věci, a při odchodu slíbil, že naseká tolik dluhů,že se z toho pose...Zámky jsem vyměnil,doma už nic neukradne,ale v braní půjček mu nezabráním.Doma má trvalé bydliště a nic měnit nebude.Jsem rukojmí našeho systému.Myslíte,že když před 6 měsíci vylezl ze školy a byl jen na pracáku---pochopí exekutor,že mu doma nic nepatří??Ani ta postel není jeho,kupoval sem ji já. Prosím Vás,co mám dělat, jsem úplně v kocích.Spořil sem si dlouho,ted se děsím,že mu někde půjčí 150 tisíc a exekotor mi je nejlépe sebere z účtu.
Velice děkuji za odpověď.
Dobrý den,
jako první krok byste měl syna odhlásit z trvalého bydliště u Vás doma. Sice to návštěvě exekutora zabránit nemusí, ale aspoň něco. Exekutor nemůže jít na Váš majetek, tzn. rozhodně se nemůže stát, že by Vám zablokoval Váš účet apod. Jediné, v čem můžete mít problém, je při osobní návštěvě exekutora, kdy ho snad přesvědčíte o tom, že syn u Vás žádný majetek nemá. Pokud by se to nepodařilo, musel byste se bránit u soudu podáním vylučovací žaloby.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com