pracvoní neschopnost, výpověď nebo rozvázání prac. poměru - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

pracvoní neschopnost, výpověď nebo rozvázání prac. poměru

Marie Brabcová, 07.01.2009 12:29:54

Dobrý den, je mi 51 let, od školy jsem u stejného zaměstnavatele a se situací, která mne nejspíš čeká nemám žádné zkušenosti. Jsem nyní 3 měsíci v PN a je možné, že mne bude chtít zaměstnavatel propustit. Co dělat, abych nebyla poškozena? Mohu dostat výpověď během trvání PN, pokud ano musím ji podepsat? Dostanu odstupné? Co evidence na ÚP, jak dlouho tam mohu být evidovaná. Ochranná lhůta v případě zhoršení zdrav. stavu vyžadujícímu vystavení nové PN - do 7 dnů od ukončení zaměstnání? Přihlášení na ÚP pak tedy až po ukončení případné nové PN? Zkrátka bych chtěla být připravená, protože i můj zaměstnavatel na mé bývalé kolegyně vyvíjel tlak nutící k podpisu smlouvy zaměstnancem.

Re: pracvoní neschopnost, výpověď nebo rozvázání prac. poměru

Karel Dlouhý, 07.01.2009 20:01:00

V době pracovní neschopnosti výpověď dostat nemůžete. Na odstupné máte nárok, pokud dostanete výpověď z organizačních důvodů nebo skončíte pracovní poměr dohodou z těchto důvodu (a musí to tam být uvedeno). U výpovědi podepisujete jen její převzetí (zatímco u dohody o rozvázání prac. poměru podepisujete tehdy, když s ní souhlasíte). Na ÚP můžete být evidovaná i několik let (ale pak již bez podpory). Ochranná lhůta: ano, 7 dnů, ano ,na ÚP až po skončení PN.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »