Odstoupeni od smlouvy, problem?..1.část - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Odstoupeni od smlouvy, problem?..3.část

Tomas Mica, 06.01.2009 22:15:39

zeptat jak mam postupovat dal, protoze uz se tato kauza docela vlece a nevidim nejaky lehky postup v tomto reseni nakonec bych chtel jeste dodat to, ze za celou tu dobu sporu se semnou firma ani nesnazila nejak spojit a cely spor resim pouze ze sve iniciativy s podekovanim za Vasi odpoved Tomas Mica

Re: Odstoupeni od smlouvy, problem?..3.část

Mgr. Oldřich Topka, 07.01.2009 08:43:32

Tento dotaz překračuje stanovený rozsah: viz pravidla http://www.pravnik.cz/forum-add.php?topic=5421&reply=47750

Odstoupeni od smlouvy, problem?..2.část

Tomas Mica, 06.01.2009 22:13:24

Jediny doklad, ktery od telefonu mam je zarucni list s tim, ze je na nem datum prodeje i cena a cislo lefonu s razitkem a podpisem prodejny ve ktere byl telefon zakoupen, rozhodl jsem se obratit na ČOI od ktere jsem dostal rozhodnuti o setreni sporu s tim, ze firma porusila zakon č. 634/1992 Sb. o ochrane spotrebitele a ulozila firme postih a zaroven jsem podal odstoupeni od smlouvy (s timto dokumentem jsem neuspel a rozhodl se ho poslat doporucene - mam doklad) dale me ČOI informovala o tom, ze mi chybi ve smlouve adresa a zpusob uhrady a at vypracuji dodatek, s timto dalsim dokumentem jsem se vydal na prodejnu a opet jsem nepochodil tak jsem zvolil stejny postup tedy doporucene odeslal a po dvou pracovnich dnech mi prislo psani zpatky s tim, ze firma toto psani odmitla prevzit ... mozna jsem udelal chybu kdyz jsem nesl dodatek o smlouve a nechal majitele nahlednout do vysledku setreni COI o poruseni zakona a on ted ode me nechce prevzit tento dokument, chtel bych se vas proto ..

Odstoupeni od smlouvy, problem?..1.část

Tomas Mica, 06.01.2009 22:03:06

Dobry den,
zakoupil jsem novy mobilni telefon, ktery mi po roce prestal fungovat a tudiz jsem se ho rozhodl reklamovat, po navstiveni prodejny kde byl telefon zakoupen jsem obdrzel potvrzeny zarucni list s tim, ze byl prijat mobil do opravy (stvrzeno datumem, razitkem a podpisem prodavajicho), po uplynuti mesicni lhuty danou zakonem na vyreseni reklamace jsem se rozhodl pro telefon zajit na prodejnu kde ode me telefon do servisu prevzali, byl jsem nemile prekvapen odpovedi samotneho majitele obchodu a to slovy podivejte tenhle telefon se neshoduje podle imei cisla s tim co mate na zarucnim liste a tady mi to podepiste a vemte si ho .... jsem samozrejme telefon neprevzal a ani nic nepodepsal, za telefon ktery se shodoval se zarucnim listem si stojim a trvam na tom, po tydnu jsem se rozhodl vypravit do prodejny znova zajit a pokusit se dohodnout na vznikle situaci, ovsem zbytecne ... jeste jsem zapomel napsat, ze od telefonu nemuzu najit paragon, ktery by jednani asi urychlil..

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »