reklamace - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

reklamace

Hana Mrázová, 06.01.2009 18:00:59

Dobrý den, žádám Vás o radu.Koncem léta jsem si koupila v jednom obchodu stříbrný prstýnek s několika kamínky.Asi po týdnu mi jeden z kamínků vypadl. Šla jsem do obchodu prstýnek reklamovat. Reklamaci bez problému vzali, prstýnek opravili. Ale asi po 2 měsících kamínek vypadl zase, na stejném místě. Znovu jsem šla do obchodu a znovu mě prstýnek bez problémů reklamovali. Když mi kamínek vypadl po třetí (zase na stejném místě), tak mi v obchodu řekli že se reklamace na kamínek nevztahuje a prstýnek mi nechtěli reklamovat. Jen ho opraví za částku 60kč. Prstýnek má hodnotu sice jen 350kč, ale jak je možné že mi reklamaci 2x bez problémů vezmou a po třetí ne? A ani mě před neupozorní, že se reklamace na kamínky nevztahuje.
pozn.Prstýnek nenosím každodenně, jen pro zvláštní příležitosti.
Prosím pomocte mi.
Děkuji před za odpověď. Hanka z Plzně

Re: reklamace

Tez Ka, 20.01.2009 17:16:32

Dobrý den,

reklamaci Vám nechtěli uznat nejspíše z důvodu, že po třetí reklamaci máte právo odstoupit od smlouvy a požadovat zpět své peníze.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »