Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, prosím o radu, jak postupovat v tomto případě: bydlím něco přes 3 roky v pronajatém bytě v cihlovém komplexu bytovek. Asi před 14 dny jsem v bytě zjistila, že se zde vyskytují štěnice. Po nahlášení majitelce bytu mi tato sdělila, že si prý mám náklady na desincekci celého bytu hradit sama, neboť jsem prý štěnice do bytu musela zanést já, neboť prý dle údajů sanační firmy štěnice nemohou pocházet z bytovky, což pokládám za naprostý nesmysl. Sanace není levná záležitost, a není ani jistota že takto obtížný hmyz bude zcela zlikvidován, navíc zde bydlím sama s 10letým synem, jsme oba poštípaní, navíc syn má alergické otoky po štípancích, dále mi také majitelka sdělila, byť mi smlouva o pronájmu končí až 31.12.2009, že by bylo lepší, kdybych se prý co nejdříve odstěhovala, přitom nemám hned takto kam ani jít. Dále mi majitelka vyčetla, že jsem se prý stěhovala do čistého ale starého bytu, že ona už dala za úpravy bytu dost peněz, že se jí pronájem nevyplatí, a že chce byt prodat.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com