byt v osob.vlastnictví - fórum

Kategorie: Občanské právo / Dědictví

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

ZAOPATŘENÍ

Monika Valová, 08.01.2009 20:39:22

DOBRÝ VEČER.JSEM S PŘÍTELEM DVA ROKY.ZATÍM NEJSME SVOJI.BYT JE JEHO V OS.VLASTNICTVÍ A NYNÍ JSME HO SPOLEČNÝMI FINANCEMI REKONSTRUOVALI.S BÝVALOU PŘÍTELKYNI MÁ ALE PĚTILETÉHO SYNA A MY MÁME DÍTĚ NA CESTĚ.CHTĚLI JSME VĚDĚT JESTLI SE DÁ NĚJAK ZABEZPEČIT MĚ A NAŠE DÍTĚ ,KDYBY SE S NÍM NEDEJBOŽE NĚCO STALO.MUSELA BYCH BYT OPUSTIT A DĚDILO BY VŠE PRVNÍ DÍTĚ?NEDÁ SE NĚCO SEPSAT TŘEBA ZÁVĚT,ABY ZAJISTIL NÁS?POMUŽEME,KDYŽ SE VEZMEME?DĚKUJI ZA ODPOVĚD

ZAOPATŘENÍ

Monika Valová, 08.01.2009 20:35:22

DOBRÝ VEČER.JSEM S PŘÍTELEM DVA ROKY.ZATÍM NEJSME SVOJI.BYT JE JEHO V OS.VLASTNICTVÍ A NYNÍ JSME HO SPOLEČNÝMI FINANCEMI REKONSTRUOVALI.S BÝVALOU PŘÍTELKYNI MÁ ALE PĚTILETÉHO SYNA A MY MÁME DÍTĚ NA CESTĚ.CHTĚLI JSME VĚDĚT JESTLI SE DÁ NĚJAK ZABEZPEČIT MĚ A NAŠE DÍTĚ ,KDYBY SE S NÍM NEDEJBOŽE NĚCO STALO.MUSELA BYCH BYT OPUSTIT A DĚDILO BY VŠE PRVNÍ DÍTĚ?NEDÁ SE NĚCO SEPSAT TŘEBA ZÁVĚT,ABY ZAJISTIL NÁS?POMUŽEME,KDYŽ SE VEZMEME?

byt v osob.vlastnictví

lidmila urubova, 05.01.2009 22:16:57

Dobrý den.Moje sestra se vdala a její manžel má byt v osob,vlastnictví již před svatbou.Z prvního manřelství má 2 děti.Nyní chce udělat závěť ve prospěch svých dětí.Je to logické ale v případě jeho smrti by se sestra musela vystěhovat z bytu?Nebo jak by se to řešilo? Děkuji s pozdravem.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »