Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.Byla na mne dle platebního rozkazu nařízena exekuce,ale nemám žádný majetek,trvalé bydliště mám na úřadě a nemám zatím ani práci,jak bude exekutor postupovat,když mi nemá co zabavit?To se exekuce prostě zruší a bude konec nebo co?Nebo mne začnoe hledat policie a půjdu do vězení? Jde o to,že jsem jednomu pánovi před víc jak rokem zprostředkovala prodej nemovitosti a on nemovitost opustil a chce zpět provizi ale já nemám na zaplacení,tak dal platební rozkaz a teď běží exekuce,ale já se musím furt stěhovat,nemám kde bydlet a práci mám potíž sehnat,co teda může všechno ten chlap udělat proti mě?Děkuji za odpověď
Dobrý den,
na téme exekucí je zde velké množství odpovědí, pročtěte si je.
Pokud nejste obžalována z trestného činu, tak do vězení nepůjdete (není žádné "vězení pro dlužníky").
Exekutor se bude snažit najít nějaký Váš majetek nebo příjem. Např. až budete mít zaměstnání, tak tam budete mít exekuci na plat a postupně se to bude strhávat, až se částka uhradí (včetně nákladů exekuce).
Děkuji za odpověď.Takže až nastoupím do práce,tak se mi to začne strhávat ano?A co když mám dluhů víc a mám už jednu exekuci na plat a přijde další exekuce od jiné společnosti?To si to strhávání rozdělí mezi sebou?
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com