průměr pro výpočet podpory - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Mzdy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

výpočet výše podpory

Miroslav Boček, 19.01.2009 19:48:58

Dobrý den,
do 31.8.2008 jsem byl zaměstnán u jednoho zaměstnavatele, od 18.9. do 28.11.2008 u zaměstnavatele druhého. O té doby jsem nezaměstnaný. Z čeho přesně se vychází při výpočtu konkrétně mé podpory v nezaměstnanosti? Již vícekrát jsem se to pokoušel zjistit, bohužel vždy neúspěšně. Mnohokrát děkuji za odpověď.

podpora v nezaměstnanosti

jana tesařová, 06.01.2009 21:39:13

Dobrý den, z jakého období se vypočítává průměr pro výpočet podpory v nezaměstnanosti, je to poslední čtvrtletí nebo rok?
Děkuji za odpověď

Re: podpora v nezaměstnanosti

Mgr. Oldřich Topka, 07.01.2009 14:01:38

Dobrý den, rozhodným obdobím pro výpočet průměrného výdělku je kalendářní čtvrtletí, které předcházelo čtvrtletí, kdy skončilo zaměstnání.

průměr pro výpočet podpory

lenka sedláková, 05.01.2009 20:43:19

Dobrý den,
jak se vypočítá prúměrný výdělek pro výpočet podpory v nezaměstnanosti?
Děkuji za odpověď.

Re: průměr pro výpočet podpory

Mgr. Oldřich Topka, 07.01.2009 13:57:02

Dobrý den, výše podpory v nezaměstnanosti se stanoví procentní sazbou z průměrného měsíčního čistého výdělku, který byl u uchazeče o zaměstnání zjištěn a naposledy používán pro pracovněprávní účely v jeho posledním ukončeném zaměstnání. To vyplývá z potvrzení o příjmech od posledního zaměstnavatele, které uchazeč na ÚP dokládá. Chcete-li znát podrobnosti výpočtu, dotažte se u nějaké účetní.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »