Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Manžel prodal v roce 1992 auto, bohužel zůstal v evidenci vozidel jako majitel auta.Odhlášení vozidla nejde. V registru vozidel vyžadují obnovení dědictví. Ale jak mám uvést ,že chci zdědit auto,které jsme už v době manželovy smrti nevlastnili? Navíc po 16 létech už nemám žádné dokumenty . V případě pokut,které se budou týkat za nepojištšní vozidla ,které se chystá od letošního roku , to je zaplatím za 16 let mrtvého manžela? Děkuji za odpověď Walde
V roce2004 zemřel můj manžel.Podnikal jako fyzická osoba.Přidělený notář chtěl nejdříve účetní audit a za další rok nové odhady(dům,dílna atd.)Na vše jsem si půjčila peníze,jen aby už bylo vše ukončené.Auditor se vyjádřil,že je účetnictví v pořádku-v daňovém přiznání byl manžel asi 200tis. v mínusu.U notáře se objevily pohledávky z podnikání za 10mil.Notář řeší dědictví již 4,5roku.Mezitím se propadá střecha na dílně,jsou tam 3 dodávky a osobní auto,je jen otázka času, se propadne úplně.Nevím kdo bude platit daň a poplatky za auta,která už přes 4 roky nejezdí,ale nemohu je ani odhlásit.Už si opravdu nevím rady,na právníka nemám peníze.
V roce 2004 zemřel můj manžel.Podnikal jako fyzická osoba.Přidělený notář chtěl nejdříve účetní audit a za rok znova nové odhady(dům,dílna,pozemky atd.).Na vše jsem si půjčila peníze,jen aby vše bylo již ukončené.Auditor se vyjádřil ve svém posudku,že je vše v pořádku-v daňovém přiznání byl manžel cca.200tis. v minusu.U notáře se ale objevily pohledávky od dodavatelů za cca. 10mil.Nerozumím tomu.Notář řeší dědictví již 4,5roku.Mezitím se propadá střecha dílny,kde jsou uložena 4auta.Nevím kdo bude platit pojištění a pokuty za auta,která už 4 roky stojí a nemůžu je ani odhlasit,ani prodat.Podle sekretářky notáře je dědictví již od října2008 předáno soudu,ale zatím až do 5.1.2009 tam nedorazilo.Na právníka nemám peníze, a sama už si nevím rady.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com