Opakovaně se vyskytující závada notebook po uplynutí 2leté záruky - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Opakovaně se vyskytující závada notebook po uplynutí 2leté záruky

Michael Hapala, 21.12.2008 17:20:56

Dobrý den,
na konci srpna 2006 jsem si pořídil nejmenované značky.Výrobek se začal jevit po celkem krátké době jako problémový,displej nefungoval při žádném startu systému,a v lednu 2007 jsem jej reklamoval poprvé.Problém byl ve vadné základní desce. V půli srpna 2008 jsem NB reklamoval podruhé kvůli stejné závadě spolu se 2 dalšími,které se objevily dříve(nevypalující DVD mech.,vadná zvuk. karta).Na začátku října 2008 se objevila jiná závada,NB se vypínal krátce po spuštění-vadný displej.Vzhledem k tomu,že NB byl v součtu 5 týdnů v servisu při předch. 2 reklam.,byl bezplatně opraven v rámci 2leté zár.lhůty.Nyní v 2.pol.prosince se objevila závada, která se projevuje stejně jako ta před předch.rekl.(asi opět vadný disp.).
Běžnou součástí serv.opr.firmy je výměna zákl.desky bez ohledu na druh závady.V součtu s oček.výměnou disp.by oprava zřejmě vyšla na pár tis.Kč,což je částka,kterou bych za opravu tohoto NB rozhodně nebyl ochoten dát.Mám nyní nějakou možnost reklam.?
Dík za odp.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »