odstoupení od smlouvy(předávací protokol) - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Odstoupení od smlouvy

Lejla Abrahamová, 20.12.2008 15:29:57

Dobrý den, potřebovala bych poradit.Vcera u mne zazvonila paní od společnosti UFON!Začala mne přemouvat!Jak je to výhodné!Mno řekla sem si, že to vyzkouším!Od ní sem si vzala dva mobili a sepsali sme smlouvu!Mel to byt tarif na 2 mobili za 200 Kč na měsíc! Co mne napadlo sem se hned informovala!Ale připadalo mi,že je to seriózní společnost!Dala mne kontakt na její osobní mobil!Druhý den sem radši paní zavola!A znovu sem se zeptala na to stejné!Paní se začala vymlouvat!A odpovídala úplně jinak!Z tarifu za 200 Kč za 2 mobily na měsíc, se vyklubalo 300Kč za jeden na měsíc!Docela mě to dostalo!Hned sem se zeptala jestli jde od smouvy odstoupit bez nějaké snakce!Odpověděla mi, že jde, a prý je to ze zákona do 14 dní bez nějaké sankce a že mi vrátí veškeré peníze!Už nevím co mám dělat!Nikde nemohu najít jestli je to pravda s tou sankcí!Že ji po mne nemohou vyžadovat! Předem moc děkuji za odpověď je to pro mne velice důležité.

odstoupení od smlouvy(předávací protokol)

Miroslav Starý, 20.12.2008 12:57:47

Dobrý den.
Potřebuji poradit a to ve věci odstoupení od smlouvy.
Můj zákazník(firma) mi dluží za neuhrazenou faktu a přislíbil mi že když od něj koupím zařízení za určitou cenu zaplatí do vánoc .Podepsal jsem tedy pouze předávací protokol a poté jsem se dozvěděl že nemá tolik peněz aby svůj závazek splnil .Mohu tímto odstoupit od této dohody z důvodu nesplnění ujednání,i když bylo jen ústní?
Děkuji Starý M.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »