Vyklizení nemovitosti - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Vyklizení nemovitosti

Martina Nová, 18.12.2008 09:19:39

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak vyřešit, co nejrychleji následující problém. Mám ve svém vlastnictví (mám kupní smlouvu, zápis v katastru nemovitostí) rodinný dům, kde jsem žila s druhem, ten už zde pět let nebydlí. Má zde ale stále některé své věci (např. železný šrot, barvy, ředidla, nářadí, kára, modelářské věci). Má advokátka mu již přes rok posílá dopisy, aby si své věci odvezl. On jí vždy slíbí, že si je odveze, ale neděje se stále nic. Vím, že je možné podat žalobu na vyklizení, ale je to prý na delší dobu. Chci se tedy zeptat, jestli by to nešlo řešit jinak, např. přes správní orgán apod.? Navíc sem jezdí prakticky každý týden a dělá jen problémy - např. přeleze hradbu, nadává mi, tluče na okna v jakoukoli denní i noční hodinu, hází kameny do okna, ale věci si neodváží. Přivolaná policie prý nemůže zakročit, když tu má své věci a jen si pro ně přijel, jak vždy po přivolání policie začne tvrdit, navíc ještě tvrdí, že jsem mu nechtěla otevřít, což samozřejmě není pravda, protože se těch jeho věcí chci už konečně zbavit. Prosím poraďte mi. Děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »