mylná informace - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

mylná informace

Zdeněk Šalamoun, 17.12.2008 18:17:35

na VVB jsem získal informace ohledně krbového výměníku UTV 10, zaástupce firmy mi sdělil, že stačí výkon 10 kW nehovořilo se o značce krbu.Mám krbovou vložku o výkonu 14,5 kW.Elektronickou poštou mi zaslal návod k montáži. Výměník jsem zakoupil, nechal namontovat a vysledek se nedostavil.Po tel. kontaktu mi byli sděleny další informace, které ovšem nejsou ani v návodu. Výměník jsem nechal zdemontovat a oslovil výrobce ohledně možného vrácení.Toto bylo desátý den od dodání. Zde jsem narazil a výrobce o žádném vrácení nechce ani slyšet.Výměník mám v původním dodacím obalu nepoškozený. Celá sranda mne stála 20.000.- Kč. Je nějaká možnost vrácení nebo mi doma zůstane kus nepotřebného šrotu. Navrhoval jsem výrobci kompromis ohledně ceny vrácení. O ničem takové nechce ini slyšet.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »