Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, mám dotaz jestli můžu uplatnovat na zaměstnavateli odstuné, když jsem podepsal výpověd dohodou ve které není duvod propuštění. Byl jsem zaměstnán na dobu neurčitou v oboru stavebnictví a už jsem tušil, že v zimě nebude tolik práce aby si mne zaměstnavatel mohl držet, protože s těchto důvodu se ve fy často střídali zaměstnanci. Nedávno jsem onemocněl a můj zaměstnavatel toho hned využil a když jsem po nemoci přišel do práce tak mi oznámil, že mi dává okamžitou výpověd s toho důvodu, že moje neschopenka mu přišla o den později a ze zákona ji musí zaměstnavatel dostat do třech prac dnů.Protože jsem zákony neznal tak jsem mu to podepsal a paradoxně jsem zatím nedostal ani výplatu k datu 15.12. Byl jsem vzorný zaměstnanec a myslím, že mám nárok od zaměstnavatele na odstupné. Mohu se někam odvolat?
Dobrý večer, ještě bych chtěl opravit údaj o výpovědi. Je to dohoda o rozvárání pracovního poměru. předem děkuji
Dobrý den, podepsal jste dohodu o rozvázání pracovního poměru, kde důvod skončení není. Nárok na odstupné nemáte a těžko se můžete někam odvolávat. Neměl jste to podepisovat.
Když Vám řekl, že Vám dává okamžitou výpověď a místo toho jste mu podepsal dohodu o rozvázání pracovního poměru - tak už s tím nic nenaděláte.
(Z důvodu pozdního odevzdání neschopenky by Vám výpověď nemohl dát.)
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com