Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, mám dotaz k zaměstnání mezi manželi. Nyní pracuji u přítele který podniká jako fyzická osoba na živnost, mám u něj pracovní poměr na platnou pracovní smlouvu. Příští rok se budeme brát a zde bude problém, jako svojí manželku mě nemůže zaměstnat. Jak to vyřešit? Děkuji za rady:-)
Dobrý den,
zákoník práce jednoznačně stanoví, že pracovněprávní vztah nemůže vzniknout mezi manželi.
Můžete to vyřešit např. tak, že budete podnikat spolu.
Děkuji za odpověď, potřebovali bychom ještě radu ohledně toho podnikání tedy, zda založit společnost s.r.o. nebo abych si udělala třeba živnost - přítel vlastní malý obchod s počítači, že bych si u něj udělala třeba živnost na kopírovací služby...ale nevíme co finančně vyjde lépe, zda ta moje živnost, anebo založení s.r.o.....
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com