Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Žila jsem 2 roka s přítelem, který se jednoho dne bez varování odstěhoval a odnesl z bytu některé mé nově zakoupené věci Toto mi oznámil SMS zprávou kterou mám stále uloženou v mobilu.Smířila jsem se s tím a nijak jsem se neangažovala dostat tyto věci zpět.Po krátkém čase zemřel a na mě se obrátily jeho dospělé děti,zda nemám ponětí o jeho majetku, účtech nebo dluzích.Jeho sestra a pradodiče jim předali pouze pár svršků,že nic jiného neměl. Jeho sestra totiž hned druhý den po jeho smrti převedla přes internet celou jeho hotovost na svůj účet,později přijala ještě od dětí dalších 20 000 na úhradu pohřbu. Věci které odcizil mě, si rozebrali mezi sebou.Jeho děti mi tyto věci vrátí, neboť jsem ji dala výpisy z účtů, jak mého, tak otcova,ze kterých je jasné kdo tyto věci platil.I to že splatil za 2 roky 15000 korun dluhů které měl a tak je jasné že by na tyto věci neměl.Je nutné čekat na dokončení dědického řízení,nebo mi mohou tyto předat dříve?Po mém dopise rodiče slíbili že jim vše vrátí
Vzhledem k tomu, že ty věci nebyly jeho majetkem, nespadají do dědictví, takže logicky není třeba čekat na dokončení dědického řízení.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com