Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat,dne 9.11.08 jsem zakoupil ojetý osobní automobil a po 2 dnech se porouchalo na autě řízení,jelikož se s předchozím majitelem nedalo o věci mluvit,opravil jsem řízení na vlastní náklady,bylo vidět že do řízení někdo již zasahoval.Po opravě řízení a 2 dnech odstavení automobilu po nastartování začal cvakat motor a už nepřestal.Majitel vozu mi již nezvedá telefon,mohu odstoupit od smlouvy?Smlouvu máme sepsanou rukou a to pouze vyplněné údaje kupujícího a prodávajícího a jen o jaký předmět koupě se jedná a za jakou částku.Nic víc ve smlouvě není.A co dělat když prodávající nereaguje a nechce se mnou věc nijak řešit,pokoušel sem se s ním domluvit aby mi vrátil jen část peněz za auto ale ani na to nereaguje,i odstoupení od smlouvy jsem mu poslal(mám podací lístky)bez jeho reakce!Navíc je to již měsíc a ještě jsem od něj neobržel VTP,není jeho povinnost auto do 1 měsíce na mě odhlásit?Předem děkuji za radu co mám dělat
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com