Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, čekám zhruba do Vánoc, než si půjdu k soudu pro platné razítko na Usnesení k dědictví. Dědictví chci darovat a bylo mi řečeno, že to musím stihnout do konce roku. Jedná se o 4/6 domu v hodnotě cca 300000kč a chci ho darovat svému vlast.strýci.Je to dost nakvap,chci se zeptat,co za změny v novém roce nastanou,pokud tedy nějaké budou.Děkuji za odpověď Jana Truhlářová
Dobrý den,
na darovací smlouvě nemovitosti je zkrácený podpis-příjmení obdarovaného. Přesněji - je vynechána samohláska v příjmení.
Je taková smlouva platná?
Děkuji za odpověď
Jiří
Dobrý den,
rodiče mi chtějí darovat byt a chalupu. Obojí sepíšeme darovací smlouvou. Otec má biologického syna, se kterým jsem nikdy nevyrůstala, nežil nikdy v našem bytě a chalupu užíval málo. Pokud mi rodiče tyto nemovitosti darují darovací smlouvou, může si můj nerodový bratr dělat po smrti otce nárok na tyto nemovitosti? Děkuji Vám za laskavou odpověď a přeji hezký den,BZ
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com