Darovací smlouva - fórum

Kategorie: Občanské právo / Dědictví

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

darovací smlouva

JANA TRUHLÁŘOVÁ, 12.12.2008 16:12:52

Dobrý den, čekám zhruba do Vánoc, než si půjdu k soudu pro platné razítko na Usnesení k dědictví. Dědictví chci darovat a bylo mi řečeno, že to musím stihnout do konce roku. Jedná se o 4/6 domu v hodnotě cca 300000kč a chci ho darovat svému vlast.strýci.Je to dost nakvap,chci se zeptat,co za změny v novém roce nastanou,pokud tedy nějaké budou.Děkuji za odpověď Jana Truhlářová

podpisy na darovací smlouvě

Jiří, 10.12.2008 01:09:05

Dobrý den,
na darovací smlouvě nemovitosti je zkrácený podpis-příjmení obdarovaného. Přesněji - je vynechána samohláska v příjmení.
Je taková smlouva platná?

Děkuji za odpověď
Jiří

Darovací smlouva

Barbora Zimmerová, 09.12.2008 12:32:54

Dobrý den,
rodiče mi chtějí darovat byt a chalupu. Obojí sepíšeme darovací smlouvou. Otec má biologického syna, se kterým jsem nikdy nevyrůstala, nežil nikdy v našem bytě a chalupu užíval málo. Pokud mi rodiče tyto nemovitosti darují darovací smlouvou, může si můj nerodový bratr dělat po smrti otce nárok na tyto nemovitosti? Děkuji Vám za laskavou odpověď a přeji hezký den,BZ

Re: Darovací smlouva

Karel Dlouhý, 09.12.2008 20:34:06

Dobrý den,
nemůže.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »