Problematika mhd - fórum

Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Pokuta

Pavlína Hessová, 07.10.2009 15:30:42

Dobrý den, zapoměla jsem si při jízdě mhd štípnout lístek(byla jsem poprvé v ČB, kde to neznám) a následně mi revizor dal pokutu, na kterou nyní nemám peníze.Volala jsem na dopravní podnik s tím, že mám kolem 30tého dostat výplatu a jsem ochotná to zaplatit, jenže tam mi řekli že to nemohou pozastavit a musí to po 15 dnech poslat na exekuční úřad. Mohou to opravdu takto řešit, přesto že jsem ochotná částku zaplatit?Budu vděčná za jakoukoliv radu, hlavně když se to vyřeší.

Problematika mhd

Filip Králík, 06.12.2008 19:06:14

Dobrý den,
Před lety cca 4 mne chytl revizor tehdy mi bylo cca 15 roků a až dnes nevím proč sem si uvědomil že to musím vyřešit protože mám strach z velké exekuce.Chtěl bych se zeptat jestli mám právo zjistit komu moji dlužnou částku mhd prodalo a jestli můžou zabavit majetek i rodičům když ja v podstatě nic nevlastním.Děkuji,Filip

Re: Problematika mhd

Karel Dlouhý, 06.12.2008 21:05:35

Dobrý den,
můžete se dotázat na příslušném dopravním podniku - to je první krok. Dluh uhradit.

Rodiče za Váš dluh nezodpovídají. (Ale případná exekuce jim může přinést problémy - budou muset prokazovat, co z majetku je jejich)

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »