Kategorie: Obchodní právo / Internet
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den
Prosím o radu. V červnu letosního roku mi přišlo předvolání k podání vysvětlení k PČR. Dozvěděl jsem se, že z IP adresy, která souhlasí s mojí byl zneužit profil na serveru libimseti.cz. Nejsem si toho vědom a dozvěděl jsem se, že je možné, aby někdo používal přes WI-FI anténu stejnou IP adresu. Neustále jezdím k výslechu a má být provedena kontrola našeho připojení, což jim umožním, ale chtěl bych se už nějak bránit a nevím jak. Mělo by se podle výslechu jednat pouze o připojení na jiný profil z mé IP adresy a pozměnění profilu. Prosím o radu, děkuji.
... a dále byh se chtěl zeptat, pokud se mnou sepíší protokol, mám nárok dostat kopii toho, co podepíšu? Tvrdí mi, že mi nic nedají, musím podepsat, nebo můžu trvat na kopii, pokud podepíšu? Děkuji za odpověď a radu.
Vážení pánové,
již několik měsíců mě formou e-mailu pronásleduje gaenelogická firma z Německa se žádostí o uhrazení částky cca 80 Eur. Dnešního dne jsem obdržel email od právnické firmy v Mnichově, která požaduje, v zastoupení uvedené firmy částku 136 Eur do 29. 1. t.r. krom mailové adresy a mého jména,jsou veškeré ostatní údaje naprosto zmatečné.Nejsem si absolutně vědom, že bych požadoval nějaké gaenelogické údaje. Můžete mi prosím poradit, jak se mám zachovat? 136 E není pro penzistu právě malá částka. Děkui přeem a zůstávám Váš V.S.
Zneužít Vaši IP adresu lze pouze pokud používáte nechráněné spojení tzv. Open bez zabezpečení přístupu na síť. Pokud máte nastaveny nějaké přístupové klíče, potom to nelze. Pokud se někdo připojil přes Váš router, potom získal nakrátko i Vaši IP adresu. Zbytek nechám na Vás, s Policií se totiž normálně nejedná, určitě máte právo i na pořádný protokol, na možnost přivézt právníka, nebo vůbec neodpovídat :) Mě například ze stránek Líbímseti neustále dokola chodila naprosto nesmyslná pošta s hloupýma nabídkama na VIP účty, které jsem nechtěl..
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com