vrácení zakoupeného auta????? - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Koupě auta bez TP

Irena Koehlerová, 06.02.2009 11:05:07

Dobrý den,
dne 20.12.2008 jsme koupili v autobazaru auto s tím, že velký TP je na firmě v Praze, a že nám ho okamžitě pošlou, abychom mohli auto zaregistrovat ještě bez ekologického poplatku. Dostali jsme kupní smlouvu a OTP ještě se jménem původního majitele. V kupní smlouvě je uvedena pouze cena, seznam dokladů je nevyplněný. Když jsme tam po třech dnech volali, že TP ještě nepřišel,bylo nám řečeno, že o ničem nevědí, a že to budou řešit až po Novém roce, že musejí auto odhlásit, že to trvá 6 týdnů. Dodneška (6.2.2009) TP nemáme a zřejmě budeme muset poměrně vysoký poplatek díky jejich podvodu zaplatit. Dá se to nějak řešit?
Děkuji za odpověď.

vrácení zakoupeného auta?????

Milena Hausnerová, 02.12.2008 18:10:11

Dobrý den, koupila jsem včera nový vůz. Nechala jsem se "zblbnout", ale už večer mi bylo jasné, že jsem udělala chybu,prostě mě ten šikovný prodejce ukecal, že jsem koupila velmi zastaralé vozidlo za velmi vysokou cenu. Nevystavili mi však kupní smlouvu, pouze předávácí protokol a fakturu. Mám nějakou možnost a lhůtu na vrácení vozu? děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »