Odstoupení od smluvy - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Odstoupení od smluvy

Michaela Stružová, 02.12.2008 11:57:55

Dobrý den mám dotaz, bylo mi zabaveno auto policií, s tím že je odcizené, tak jsem se chtěla zeptat jestli mohu odstoupit od smlouvy která byla poddepsaná dne 28.6.2008 a je v ní uvedeno, že tato smlouva nabývá účinnosti dnem podpisu. Popřípadě jaká lhůta je na odstoupení. Prosím o odpověď co nejdříve. Děkuji Stružová

Re: Odstoupení od smluvy

Lukáš Juříček, 14.01.2009 22:05:58

Dobrý den,mám dotaz.Dne 27.12.08 jsem zakoupil ojetý vůz Škoda Octavia 3 roky staré.Po ujetí cca 350 km,začaly problémy,nedojel jsem,odtahli mě do servisu.Po kontrole v servisu zjistili 3 špatné zapalovací cívky,svíčky,palivový filt.Zjistili špatný potenciometr zpětného vedení výfukových plynů,dále celé výfukové potrubí(katalyzátor,předkatal.,..)odhadovaná cena opravy 60 000kč.Tuto opravu už nechci platit a ani nemám na to už finace.Nevím jak mám dále pokračovat,jelikož autobazar odmítá řešit tuto situaci.Je možné odstoupit od smlouvy?Nebo lze požadovat uhrazení opravy autoservisem.Prosím o odpověď,předem děkuji.Juříček Lukáš

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »