Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den ,
nechali jsme si postavit vnitřní otevřený krb. Původně jsme chtěli krbovou vložku , ale majitel firmy nás od toho odradil , že otevřený krb je určitě lepší . Dali jsme na jeho radu , protože nemáme se stavbou krbu zkušenosti .Veškeré formality a hotovost jsme složili na účet firmy .Než byla stavba krbu dokončena jsme kontaktovali firmu , že krb netopí na což nám majitel firmy sdělil , že krb slouží pouze k relaxaci .Po kontaktu s majitelem nám bylo sděleno , že může úpravu krbu předělat a vložit tam krbovou vložku , že nemohl tušit že to nebude topit .Chce po nás opět 25 000.Podotýkám že krb není omítnut a dokončen obklady z důvodu , že se nám jeví nefunkční krb v místnosti zbytečný .Nevíme co dál , jestli požádat soudního znalce o vyjádření a poté se svých práv domáhat soudní cestou ,nebo krb zlikvidovat a na tuto záležitost rychle zapomenout .Dopisování s panem podnikatelem nikde nevede a pořád tvrdí že je chyba v našem domku a na naší straně. S pozdravem
dobrý den,
chci se zeptat ohledne smlouvy o dilo.
Jde mi o to zda mohu zahrnout do smlouvy o dilo take podminku vcasneho zaplaceni zalohy pred poskytnutim hotoveho finalniho dila /graficka prace,navrh grafiky,.../
pr.:udelam grafickou praci /katalog,atd./,a klient rekne
den pred predanim "me se to nelibi,nechci to od vas" /prakticky se zbavi jakekoli odpovednosti za uhrazeni me prace,odstoupi od zakazky/ a ja jsem ztratil hodiny prace a penize.
tzn.chtel bych uvest do smlouvy,ze den pred predanim hotove prace,mi bude uhrazena zaloha ve vysi....a zbytek ceny zakazky v nasledujicich dnech.
Jde to takhle?
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com